Poolhouses en Home Offices

Poolhouses en Home Offices

Ribu is de circulaire poolhouse van de toekomst.

Als basis gebruiken we de Japanse Suteki structuur die bestaat uit gelamelleerde balken en carbon-staal connectoren die zorgen voor een heel stijf geheel dat snel en eenvoudig op te bouwen is. Het gebruik van deze connectoren heeft als voordeel dat er geen vijzen of nagels gebruikt worden waardoor er een circulaire structuur ontstaat die desgewenst uitgebreid of verplaatst kan worden zonder schade of afval te creëren.

Deze milieuvriendelijke manier van bouwen is hoogtechnologisch maar heeft de gezellige en warme look en feel die een poolhouse nodig heeft. Ons ontwerp is er maximaal op gericht om een kwalitatieve, stijve maar modulaire structuur aan te bieden die u een maximale buitenbeleving biedt. Het gebruik van hoge ramen en de mogelijkheid van de integratie van lichtstraten zorgt voor extra lichtinval en een ultieme beleving.

Hiernaast tonen we alvast 3 modellen met verschillende buitenafwerkingen. Ribu poolhouse biedt uiteraard veel meer mogelijkheden. Maak daarom een afspraak met één van onze specialisten die samen met u het Ribu poolhouse van uw dromen zal ontwerpen.

Unieke voordelen:

– Snelle opbouw
– Circulaire bouwmethode
– Kwalitatieve opbouw – zelfde systemen als in de woningbouw
– Sterke structuur: voorzien om aardbevingen in Japan te doorstaan
– Uniek eigen(tijds) design
– Vormvast gelamelleerd hout
– DIY mogelijk

X
We gebruiken cookies om je de best mogelijke ervaring op onze website te bieden.
Door deze site te gebruiken, ga je akkoord met ons gebruik van cookies.
Accepteren

Categorieën