Diensten

Onze diensten

Inplanting
We komen graag bij u langs met onze vaste ‘huis-architecten’ om u te begeleiden om de juiste keuze te maken voor de inrichting en aankleding uw tuin. We helpen u met de juiste inplanting en maken indien gewenst ook 2D of 3D tekeningen. Dit kan voor uw tuinmeubelen maar uiteraard ook voor poolhouses en zelfs uw zwembad. ExZit zorgt voor een gecoördineerde all-in aanpak.

Leveringen
Wanneer uw meubelen bij ons aankomen wordt u op de hoogte gebracht en wordt er in samenspraak met u een leveringsdatum afgesproken. Wij plaatsen én monteren uw meubelen met vakkennis in uw tuin. Verpakking nemen we gewoon mee zodat u meteen van uw tuinset kan genieten. Ook transport naar uw buitenverblijf in het buitenland kunnen wij voor u verzorgen.

Coordinatie werken
Bij totaalprojecten zorgen wij voor ervaren begeleiding door één van onze bouwcoördinatoren. Wij zorgen voor een all-in aanpak waardoor uw poolhouse en zwembad snel en efficiënt worden gebouwd. De bouwtijd wordt beperkt waardoor u zo snel als mogelijk kan genieten van uw zwembad, poolhouse en tuinmeubelen.

Montage
Sommige lounges en parasols vergen toch enkele uren montage. Wij kiezen er voor om zo veel als mogelijk op voorhand te monteren. Indien nodig monteren we verder af ter plaatse. Deze montage is steeds in de levering inbegrepen.

Projecten
ExZit is uw partner in de Horeca. Onze specialisten adviseren u graag bij het uitwerken van uw terrassen, lobby, conferentiezalen, events en pop-ups.

Ribu Poolhouses en Home Offices
ExZit ontwikkelde een poolhouse met eigen design. We bouwen op basis van een systeem van circulaire japanse houtskeletbouw op basis van gelamineerde balken en carbon-staal connectoren. Met dit modulaire concept bouwen we een kwalitatief poolhouse naar uw wensen. Ons uniek design met hoge ramen zorgt daarenboven voor het ultieme buitengevoel. Maak zeker een afspraak om onze model poolhouse ter plaatse te bezoeken.

X
We gebruiken cookies om je de best mogelijke ervaring op onze website te bieden.
Door deze site te gebruiken, ga je akkoord met ons gebruik van cookies.
Accepteren

Categorieën