Over ons

Dé staycation van uw dromen.

Karen, Nico en Tim hebben een passie om buiten te leven. Hun ervaringen die ze meenamen van hun favoriete bestemmingen vertalen ze graag naar de inrichting en aankleding van uw tuin. We selecteerden voor u kwalitatieve merken waarmee we prijsbewust de staycation van uw dromen kunnen creëren.

We combineerden de jarenlange ervaring van Nico in de houtskeletbouw en de passie voor outdoor living van Karen en Tim tot een uniek poolhouse concept.

ExZit staat voor een totaal aanpak in uw tuin. We ondervonden in het verleden zelf te vaak dat verschillende specialisten zich ontfermden over een tuin zonder dat er gecoördineerde aanpak was tussen de verschillende specialisten. ExZit heeft verschillende specialisten in huis die samen zorgen voor een geïntegreerde aanpak bij de aanleg van uw zwembad en poolhouse en de inrichting en aankleding van uw tuin met het juiste tuinmeubilair. Deze aanpak heeft als grootste voordeel dat alles efficiënter en dus sneller verloopt zodat u meteen kan genieten van uw Staycation.

X
We gebruiken cookies om je de best mogelijke ervaring op onze website te bieden.
Door deze site te gebruiken, ga je akkoord met ons gebruik van cookies.
Accepteren

Categorieën